E-mail marketing

E-mail marketing services

Als reseller van Addemar beschikt Kurisotofa.be over een geavanceerd e-mail marketing software pakket om de meest essentiële e-mail marketing services te kunnen aanbieden aan interessante voorwaarden.

Het basispakket

Met het standaard shared Addemar account beschikt u reeds over een compleet basispakket om uitgebreid aan direct marketing te doen :

  • een online mailinglist & contactenlijst aanleggen
  • e-mail sjablonen laten ontwikkelen in de eigen huisstijl
  • gepersonaliseerde e-mail campagnes uitsturen, zoals een nieuwsbrief of een mailing
  • uw contacten via Excel of XML importeren van of exporteren naar andere toepassingen
  • ...

Addemar beschikt bovendien over een geavanceerde API, waardoor u m.b.v. web services uw Addemar account kan connecteren met uw website of CRM systeem. Zo is het o.a. mogelijk om een online inschrijvings- of contactformulier op uw website aan te bieden, dat gebruik kan maken van de e-mail sjablonen op uw Addemar account én e-mail adressen automatisch kan importeren in uw Addemar contactenlijst.

Beheer zelf uw e-mail marketing account

Wanneer u uw contacten en e-mail campagnes volledig zelfstandig wenst te beheren, kan Kurisotofa.be een dedicated Addemar account aanbieden. U beschikt hiermee over een eigen log-in op het Addemar platform waarmee u uw communicatie en e-mail marketing online en in eigen beheer kan uitvoeren.
Uiteraard krijgt u van Kurisotofa.be de nodige opleiding en support om vlot met uw Addemar account aan de slag te kunnen gaan.

Contacteer Ons

Contacteer Kurisotofa.be voor tarieven, een vrijblijvende offerte of andere vragen.