Web design & development

Web design

Van concept tot grafisch design werkt Kurisotofa.be ontwerpen uit voor websites en webtoepassingen in diverse soorten. Strevend naar een eigentijds en creatief design conform de eigen huisstijl, maar steeds met voldoende oog voor functionaliteit en gebruiksgemak. Uw tevredenheid, en die van uw bezoekers, is onze maatstaf!

 

Web development

Kurisotofa.be is voornamelijk gespecialiseerd in dynamische websites, gekoppeld aan een database, maar brengt ook kleine of eenmalige projecten met statische inhoud tot een goed einde. Met de nieuwste technologieën zoals HTML5 en jQuery komt uw website ook nog eens interactief tot leven!

Tijdens het uitwerken van uw grafisch webdesign tot een professionele website besteed Kurisotofa.be steeds grote aandacht voor SEO, een consistente layout in de verschillende browsers die het Internet rijk is, en de (X)HTML- & CSS-standaarden van het W3C.

 

Website CMS & modules

Kurisotofa.be maakt zowat uitsluitend gebruik van het content management system (CMS) Umbraco om uw website mee te ontwikkelen. Umbraco is een open-source CMS zoals Wordpress, Joomla of Drupal, maar steunt op .NET technologie en kan rekenen op een grote community die regelmatig updates of plug-ins bijdraagt.

Hét voornaamste pluspunt dat Umbraco te bieden heeft is echter het grote gebruiksgemak voor zowel de end-user die instaat voor het beheer van de inhoud, als de developer die er eenvoudig nieuwe toepassingen in kan integreren.

Umbraco leent zich overigens uitstekend om uw website uit te breiden met verschillende modules die tegenwoordig standaard op moderne websites voorkomen : een blog met RSS feed, een online contactformulier, een nieuwsbrief inschrijvingsformulier, een image gallery,...

Contacteer Ons

Contacteer Kurisotofa.be voor tarieven, een vrijblijvende offerte of andere vragen.